lauantai 4. kesäkuuta 2016

3#Ajatuksia

Hei!


Kuka on sinun paras ystäväsi? Miksi hän on sinun paras ystäväsi? Mikä sinun mielestäsi on tärkeintä ystävyydessä ja mistä huomaa hyvän ystävyyden?

Minun paras ystäväni ei ole ihminen, vaan ne ovat poni ja koira. Ne ovat valloittaneet sydämmeni ja lohduttaneet kun tarvii.

Minun mielestäni ulkonäkö,rotu tai mikään muukaan ei saa vaikuttaa kuka on sinun ystäväsi.

Tärkeintä mielestäni ystävyydessä on luottamus,että nautitaan yhteisestä ajasta ja ystävän seurassa voi olla oma itsensä.

Minun mielestäni Rafael ja Vilma ovat minun parhaita ystäviäni, sillä niille pystyn kertomaan niin ilot, kuin surutkin. Pystyn olemaan oma itseni. Voin painaa pääni Rafaelin kaulaan ja itkeä jos tarvii, ilman mitään negatiivista tunnetta. Kun olen surullinen Rafael painaa pääni syliin ja melkein nukkuu. Kun oloni on helpottunut Rafael rupeaa rapsuttamaan minua tai antaa pusuja ja sen jälkeen Rafael yrittää saada minua leikkimään. Välillä se näyttää siltä että se sanoo "Nouse jo ylös ja tule leikkimään kanssani."

Rafaelin kanssa voi tehdä kaikkea hauskaa ja silloin kun teemme jotain kahdestaan niin me nautimme yhteisestä ajastamme. Ollaan sitten näyttelyissä tai tarhassa leikkimässä hippaa. Silloin ei ole minnekkään kiire. Jos olen ollut jonkin aikaa pois kotoa tai emme ole nähneet pitkään aikaan, Rafael hörisee. Siitä minä tunnistan Rafaelin ja minun ystävyyden. Rafaelista en luovu koskaan.
Vilma on vienyt kokonaan ison palasen sydämmestäni. Leikimme yhdessä,käymme saunomassa ja käymme näyttelyissä ja me nautimme siitä. jos olen ollut kotoa pois ja tulen takaisin Vilma on aina tullut todella iloisesti vastaan ja loikkaa syliin. Vilma huomaa milloin minulla on huonompi päivä ja hyppää syliin ja rupeaa nukkumaan. Vilmasta en voi koskaan mistään hinnasta luopua.

Tästä minä tunnistan parhaat ystäväni!
7 kommenttia:

 1. Upeaa tekstiä! ♥ (henkisesti sisko)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus!
  Meillä on myöskin kotona 3-vuotias ajokoulutettu shettisruuna. Aattelin kysyä, että onko teillä Rafaelin kanssa mitään ongelmia ajamisen suhteen tai onko sille tullut milloinkaan sellaista "protestointivaihetta"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Silloin kun aloitettiin Rafaelin ajokoulutus lensi takapää monta kertaa. Nykyään ei sillälailla ole muutakuin parin vapaapäivän jälkeen "pöllövirtaa" jolloin pitää keulia ja pomppia. Nyt myös lähiviikkoina olen huomannut johtajuus ongelmia, joita olemme saaneet ratkottua maastakäsittelyharjoituksilla. Eli ihan normaalia tuon ikäisellä! :D 3-vuotiaallahan saattaa olla murkkuiän oikkuja;D Onko teillä ollut ruunan kanssa ongelmia? Mutta onnelisia hetkiä teille! :)

   Poista